Mustasukkaisuutta

Ne tuijottavat minua peilistä, kun ajan partaani tai pesen hampaitani, kauniit korallisilmät, nuoren tytön timantit, jotka saavat vanhan miehen huokaamaan ja muistelemaan aikaa kymmenien vuosien taakse . e nnen nivusvaivoja, sydämen vajaatoimintaa, ennen impotenssia, entistä kunnon aikaa, jolloin leipäkin maistui leivältä ja naiset olivat naisia, ihanat ilmavat mekot yllään ja nailonit hehkuttamassa kaunottarien upeita sääriä.

Ei tarvittu kuin kukkapuska, rasia suklaata ja tanssitaito, niin nainen kuin nainen oli käsissäsi sulaa vahaa. Ihana oli lempiä taivasalla auringonlaskun aikaan . Ihana oli lempiä taivasalla myöskin auringonnousun aikaan. Se oli aistien ja rakkauden riemujuhlaa. Mentiin naimisiin, tehtiin lapsia, perustettin koti. Myöhemmin ostettin auto, jolla käytiin katsomassa mummoa ja vaaria kaupungissa.

Puoliso on seisonut rinnallaan, puolustanut miestään, vienyt hänen poikuutensa ja pannut hänet raatamaan itsensä eteen niinkuin kuningtatarmuurahainen tai mehiläinen saa tuhannet ja miljoonat koiraat tappamaan itsensä työllä naisensa jalkojen juureen. Itsemurhakin on käynyt mielessä joskus. Miksi niin monet päästävät itsestään ilmat pihalle juuri rakkauden puutteen takia, on varmaan psykiatreille ikuinen arvoitus. Itsemurhahan on suurin rakkauden osoitus toista ihmistä ja koko ihmiskuntaa kohtaan. Sinä rakastat naistasi, sinä rakastat kaikkia naisia. Jos sinä rakastat autoasi, sinä rakastat kaikkia autoja. Mistä me saamme maan talouden kannalta niin tärkeät veromarkat, jotka bensankulutus tuottaa, jos kaikki miespuoliset autoilijat tappavat itsensä eikä muita niinkuin liikenteessä on tapana jos kohdalle sattuu.

Parta täytyy ajaa vähintään kuusi kertaa päivässä noiden silmien takia. Mitä kuuluu, minä tulin taas, vanha sovinisti, naistennaurattaja, idiootti paskiainen, omasta mielestään kaikkein komein. Sinua en raskisi naida, panisin lasikaappiin ja katselisin päivät pitkät. Ei perustettaisi perhettä, ihailisimme vain toisiamme kuin kyyhkyspariskunta kirkontornissa.

Vaimo kehuu kaikille kuinka seksikäs ja hyvinajeltu leuka hänen miehellään on ja mies on muutenkin edukseen. Sängyssäkin se yltää välillä jopa suorituksiin kuin nuorena poikana, nai kyyneleet silmissä, hiki päässä.

Jos vielä kerran voisi silittää kimmoista ihoasi, jäykkiä nänninpäitäsi, värisevää takapuoltasi, suudella punaisia huuliaisi. Nostaa sinut käsivarsilleni ja kantaa auringonlaskuun, riisua sinut ja katsella kun tanssit alastomana nuori liha väristen auringonnousuun.

Miksi vanha mies itkee nuoruutensa perään, kun nuorikaan ei ymmärrä miksi ihmisen täytyy kasvaa ja varttua tullakseen vanhaksi, ryppyiseksi ja viisaaksi. Elämä on ihanaa leikkiä, hippa, minä kosketan sinua, painu vittuun lääppijä, sovinistisika, punaniska vallankäyttäjä.

Valta maistuu ihanalta, voit saada vallattomia saaliiksesi, tehdä heille mitä vain. Kerhoja nuorille, harrastuksia, huumeita, uskontoa, matematiikkaa, sedät järjestää, tulkaa nuoret äänestämään, järjestämme teille elämän jollaista te olette toivoneet koko nuoruutenne. Setä tarjoaa, juokaa, tanssikaa, it`s only rock´n roll, but i like it. Fuck juu, sanoi savolainen, hehheh, kyllä sedät ymmärtää, ottaa pipareita.

Vaimo mullistelee, niinkuin se aavistaisi jotain, naiset yleensä tietavät miehen mielenliikkeet hyvinkin tarkkaan, varsinkin mitä kauemmin on yhdessä oltu. Jos miehellä panettaa, niin vaimolla on päänsärkyä, ellei ole tilipäivä lähellä. Jos taas miehellä on toinen nainen kiikarissa, niin vaimo tekee selväksi, että ei se ole yksinomaan ukon oikeus flirtata muiden kanssa ja lähtee tyttöjen kanssa vähän tanssimaan. Siinä sitten katsoessasi vaimon tälläytymistä saumasukkiin ja kukkamekkoon tunnet olevasi täys tollo ja olet vaipumassa mustasukkaisuuden harhaan. Ei auta enää ajaa partaa ja ne silmätkin lähtivät peilistä muiden nuorten matkaan. Pieni poika luulee, että pippeli on pissaamista varten, vanha mies tietää sen.