Sosiaalinen ihminen on ihme

Mitähän nuo minusta ajattelevat, tuonkin silmät mullottavat kuin sammakolla, olen varmaan kaunein olento maan päällä minkä hän on koskaan nähnyt tai ehkä hän näkee itsensä rakastamassa minua, maailman ainoata sosiaalista ihmettä, joka haluaa kaikille vain hyvää ja vilpitöntä elämää. Jos minä olisin minä, tarjoaisin hänelle lasillisen elämäni kulhosta, eliksiiriä, joka saisi hänet muuttamaan luonteensa ja samaistumaan minuun, olemaan yhtä hyvä ja vilpitön kuin minä. Minä rakastan teitä, ladys and genttemen, but more ladys.

Sosiaalisen ihmisen kantava voima on odottamaton vastapalvelus, kiitos, johon liittyy jokin hyötyajattelua tukeva sosiaalinen kanssakäynti, halaus, rakastelu tai jotain muuta koskettavaa Yrittämällä olla hyvä jollekulle, saa varmasti koko ajan kokea mitä ihmeellisempiä itsekkyyden ja hyötyajattelun muotoja, joita ei uskoisi edes olevan olemassa.

Minä annan sinulle leipäpalan, samalla saan sinut omakseni ja saan palvella sinua loppuelämäni, käytä minua hyväksesi. Minä otan sinusta valokuvan, minä omistan sinut ja saat katsella minua alastomana. Ahdista minut orgasmin partaalle, rakkaani. minä tulen.

Haluatko, että vien sinut jonnekin kauas, taivaanrannan taakse, missä olisimme vain sinä ja minä, me kaksi pientä kyyhkystä vinttikamarin ikkunalla katselemassa kun avaruus ruokkii maailman kaikkeutta ja saa sen kohdun avautumaan ja synnyttämään uutta sosiaalista kanssakäymistä, mielenosoituksia, sotia, presidenttien vaaleja ja valtuustoja saleissa istumassa ja päättämässä tärkeistä elämään liittyvistä vesiosuuskuntien takauksista.

Isorintainen nainen, osoita sosiaalisuutesesi ja anna meidän masturboida rintaliiviesi kuppeihin. Pitkäsäärinen kaunotar, anna meidän syödä sukkiesi saumat ja hirttää itsemme sukkanauhoihisi. Raskaana oleva laestadiolaisäiti, synnytä meidät suureen perheeseesi ja anna meidän tuntea olemassaolomme suuressa uskossa maailman hyvyyttä kohtaan.

Isä meidän, joka et ole mennyt tänään töihin, anna lapsille aikaa ja vie heidät katsomaan vaikkapa työpaikkaasi, että he voisivat olla ylpeitä, kun isällä on työpaikka kun kaikilla ei kerran ole. Lasten on myös tärkeää tietää, että se pieni palkka, jonka isi työstään kerran kuukaudessa saa, on etupäässä vain suurta yhteistä lainaa, jota kukin ansaitseva maksaa pankille, joka on meidän kaikkien yhteinen rahalaitos ja joka pyörittää meidän sosiaalista kanssakäymistämme ja saa olomme tuntumaan tyhjänpäiväisen turvalliseksi. Parasta lapsen sosiaalisen kanssakäymisen kannalta on kuitenkin joka kuukauden viimeisellä viikolla maksettava lapsilisä. Silloin hankitaan perheen maasturiin uudet penkinpäälliset ja lapset saavat uusia vaatteita. Kavereita riittää niinkuin perheessä lapsia. Isä ehkä ajeluttaa perheen vielä seuroihin.

Kenraali komentaa joukkonsa kuolemaan, kaveria ei jätetä, akkansa voi pettää ja jättää mutta kaveria ei. Jos kenraali määrää, niin raiskataan kaikki polkupyörät ja ammutaan ladat paskaksi, kaikki ladat. Sen päälle juodaan päät täyteen ja juostaan lähimpään metsälampeen ja hukuttaudutaan. Miesten työtä, helvettiäkö ne naiset armeijaankin änkesivät ja vielä sotimaan. Ennen oli niin tunnelmallista ja miehistä, syödä teltta housussa torstain hernekeittoa ja pannukakkua ja katsella samalla keittiön naisten tahallista ja kiusallista pyllistelyä sukissaan ja lyhyissä mekoissaan. Leipäkin maistui leivältä eikä valkosipulilta.

Kyllä miehen pitää ainakin kerran elämässän saada raiskata ja tappaa. Mikä se semmoinen mies on jolla ei järki seiso vaan kyrpä. Ei ainakaan miesten mies. Naisten mies. Sosiaalinen mies, antaa vähästäänkin kaikille. Raiskaa vaimonsa ja antaa naapurin rouvalle. Tappaa perheen kissan ja hyväilee itseään peilin edessä lasten nähden. Kyllä ihminen on kaunis.

Rakastavaiset katselevat toisiaan silmiin ja rakastelevat. Monta vuotta. Se käy työstä ja lopulta velvollisuudesta jos rakkaus kuolee. Nainen tekee miehestä raiskaajan kun rakkaus kuolee. Silloin on miehen kuoltava. Kuolleita miehiä naistentansseissa. Tappakaa uudestaan.